30 Haziran 2015 Salı

Kingsman: Gizli Servis - Film Tavsiye-Analiz



kingsman the secret service izle ile ilgili görsel sonucu
IMDB; 8,1
Yapım Yılı; 2014
Yönetmen; Matthew Vaughn
Başrol; Colin Firth ve Taron Egerton
Türü; Aksiyon, Macera, Suç

Film genel olarak güzel macera yönü fazla basıyor filmde. Adamımız Eggsy, küçük yaşta babasını askeri görevde kaybediyor yani en azından Eggsy öyle zannediyor. Aslında babası devlet ile alakası olmayan bağımsız bir istihbarat servisi ajanı. Babası ölürken birinin hayatını kurtarıyor. Hayatını kurtardığı adam borçlu hissediyor ve çocuğuna yani Eggsy'e telefon numarası bırakıp başın sıkışırsa ara diyor. İhtiyacı olup aradığında çocuğu da Kingsman'e alıyorlar. 

Kingsman aslında terzi dükkanı dükkanın içinden karargaha gidilebiliyor. Orada bulunan gömlekler kurşun geçirmediği filmde söyleniyor peki bu dükkana hiç mi müşteri gelmiyor. Hepsine kurşun geçirmez ver ver nasıl batmamış bu dükkan anlamadım. 

Kötü adam zenci bir milyarder yaptığı şey ise herkese ücretsiz telefon hattı verip içine sınırsız internet yüklemek, tabi planı herkesi internet bağımlısı yapmak değil.
Bir süre sonra telefondaki sim kartına bir şeyler oluyor ve insanları çıldırtıp katile dönüştürüyor ve insanlar birbirini öldürüyor, böylece küresel ısınma yapacak kimse kalmıyor nüfus azalıyor belkide yakında dünyada bundan başka çaremiz kalmayabilir

Aksiyon sahneleri ve görselliği orta durumda, senaryosu ile diğer ajan filmlerine kıyasla da baya geri görünüyor ancak kurgusu ve oyunculuğu açığı kapatıyor. Yönetmen de fena değil. Çizgi romandan uyarlanmış iyi bir film boş vaktiniz var ise izleyin. Yalnız IMDB bence fazla bu filme en fazla 7,7.

Fragmanı;



Yorum ile her türlü görüşünüzü bildirebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder